fbpx

Pojedinosti iz moje biografije

Bavim se internet marketingom.

Završio sam preddiplomski studij ekonomije na Sveučilištu u Splitu, smjer Poslovne ekonomije. Ovdje možete pogledati moj završni rad na temu “Oglašavanje na društvenim mrežama na primjeru Apipeta”.

Pored toga, završio sam i diplomski studij ekonomije na Sveučilištu u Splitu, smjer Marketing (tema diplomskog rada – “Strah od propuštene prilike u email marketingu”.) 

Provodim marketinške aktivnosti za Hedera i Apipet  – jedan od najbrže rastućih e-commerce brendova u Hrvatskoj.

2015. godine započeo sam s izradom Instagram stranica u različitim nišama. Procjena je da sam u svom dosadašnjem radu izgradio zajednice koje ukupno broje preko milijun pratitelja.

Vodio sam kampanju pod nazivom “Young Advocates For Israel” koja je doživjela veliki uspjeh. Ovdje možete pogledati klijentov intervju na glavnom izraelskom TV dnevniku. Kampanju su podržali i glumci popularne Netlixove serije “Fauda”.

Svojevremeno, pokrenuo sam dropshipping brand Paw Lands i bio Marketing konzultant ekskluzivne belgijske agencije za rasvjetu i namještaj Art of Elegance.

Voditelj sam društvenih mreža za Projekt Njemačka te provodim internet strategiju za MakeUpSeni, Flarent, kao i za Reflex-fm – najslušaniji online Hip Hop  radio na Balkanu koji surađuje s velikim brojem hip hop zvijezda iz produkcijskih kuća kao što su IDJVideos.TV i i Bassivity Digital.

Aktivno pišem copy svakog mjeseca za niz domaćih i stranih klijenata iz različitih niša, a pisao sam i za brendove poput  – Zovi Majstora, Arrange My Property, Brki, Origin of Future, Ewolution, Salesiana

Predavao sam na jednoj od najvećih konferencija na Balkanu na temu marketinga – DUMP days.

Također, bavim se email marketingom za brendove Sulja Brothers i Dropshipping Podrška. 

U osnovnoj i srednjoj školi sam trenirao nogomet, ljubitelj sam i dugogodišnji pretplatnik HNK Hajduk.

Omiljene serije su mi The Office, The Simpsons i Breaking Bad.

Omiljeni filmovi su mi: The Shawshank Redemption , Forrest Gump , V for Vendetta, Vuk Samotnjak i Maratonci trče počasni krug.

Za kraj jedan savjet – “Nikada nemojte misliti da ste naučili sve. Proces učenja ne završava. Pratite što se događa oko vas, čitajte knjige, gledajte tečajeve, odlazite na edukacije, angažirajte mentore, umrežavajte se s ljudima. To je put koji će vas odvesti ka trajnom uspjehu.”

P.S. – Ako me želite kontaktirati, to možete učiniti ovdje.